Sajtó

Megnyitása után alig egy hónappal, a Magyar Nemzet étteremkritikai rovatában értékelés jelent meg a Kárpátia étteremről. Az éttermünk iránt érdeklődők figyelmébe ajánljuk az alábbi linken megnyitható, tárgyilagos bemutatást: Kárpátia étterem a Nagy-Magyarország Parkban 
 
Bővebben ...

Rendezvények

Magyarország bornemzet. Ezzel a címmel rendezte meg hétvégén a Kárpátia Borház és a Nagy-Magyarország Park azt a kül- és belhoni konferenciát, amire még a háború sújtotta Kárpátaljáról is érkezett borász szakember.

 

Bővebben ...

Galéria

 A Nagy-Magyarország Erdély Vadászkastélyában található étterem belső tere egyedi, a boldog békeidőket idézi. Az étlap Kárpát-medencei ihletésű, az ételek ízharmóniájában az elcsatolt nemzetrészek gasztronómiai hagyományait idézi. A szép ívű poharakat, az igényes evőeszközöket gravírozott Szent Korona és Nagy-Magyarország Park felirat díszíti.

Bővebben ...

Aktuális ajánlataink

 • Kedves vendégeink!

  Engedjék meg, hogy különleges ajánlatunkban bemutassuk önöknek a Kárpát medence egyes vidékeinek gasztronómiai remekeit, ezáltal kostolót nyújtva, azok kiemelkedő ételeiből.

  Ungvári marha stefánia

  Ungvári marha stefánia, hajdinás blinin, vargányával ropogós céklával.

  Tekintse meg további ételeinket

 • Kedves vendégeink!

  Engedjék meg, hogy borlapunkon keresztül végig kalauzoljuk önöket a Kárpát medence egyes borvidékein, ezáltal kostolót nyújtva, azok kiemelkedő boraiból.

  KOVÁTS ATTILA Olaszrizling 2019

  Világos szalmasárga szín kis zöldséggel,illata friss. Szájban közepes test, gyümölcsösség,citrusosság és jó sav jellemzi, jó ivású bor.

  Megnézem

  BORBÉLY Kéknyelű selection 2017

  A vulkáni talajnak köszönhetően, egyedi minerális karakter, élénk savak, nemes harmónia jellemzi a hét hónapig új tölgyfa hordóban érlelt, nagy bort. Magas kálium tartalma kedvező élettani hatású.

  Megnézem

  BALLA GÉZA Feketeleányka Kolna

  Intenzív gyümölcsösség, meggyre, feketeribizlire, áfonyára emlékeztető illatjegyek keverednek fűszeres karakterekkel. Ízében, lágy, kerek tanninok, kellemes savérzet teszi szerethetővé ezt a fajtát.

  Megnézem

Elérhetőségeink

 

 • Helyszín:
  Királyszállás, Nagy-Magyarország Park
  (megközelítés Várpalota felől)
  Északi szélesség: 47° 15' 02"
  Keleti hosszúság: 18° 06' 30"
 • Távbeszélő/asztalfoglalás:
  +36 22 271-090
  +36 22 234 -245
  +36 22 223 -723
  +36 22 300 407

Nyitva tartás: hétfő-vasárnap: 12:00-20:00

K&H, MKB és OTP szép kártya elfogadó hely